Havuzul, oriunde a fost amplasat – în birou, în ogradă, în piața orașului, a reprezentat întotdeauna un element stilat și prestigios de decor. Există multe tipuri de havuzuri: un havuz in formade  izvor, un havuz dintr-un jet,un havuz cu mai multe jeturi, cu un sprinkler, cu o sculptură etc. Foarte populare sunt havuzurile muzicale.

Atunci când se construiesc havuzurile, următoarele date trebuie studiate și luate în considerare:

-geologia și nivelul apei subterane de pe șantier, anumite caracteristici ale ——-amplasamentului (pentru construirea unei fântâni deschise);
-trăsături ale adăpostului peretelui havuzului;
-relief de jos;
-Presiunea maximă a apei la partea inferioară și la fețele havului;
-posibila influență a schimbărilor de temperatură a apei și a aerului asupra bolului;
-posibile sarcini adiționale pe havuz în timpul funcționării;
-încărcături chimice pe bol și alte echipamente.
La etapa de proiectare a havului, este necesar să se gândească asupra sistemului de canalizare, pentru a asigura condițiile pentru evacuarea planificată și de urgență a apei. De asemenea, trebuie să calculați hidraulica havuzlui și să gândiți prin sistemul de filtrare.

Principalele etape de construcție:

-dezvoltarea și coordonarea cu clientul designul havuzului ținând cont de –particularitățile locației sale;
-proiectarea construcțiilor;
-implementarea tehnică a proiectului;
-întreținerea și reparația ulterioară a havuzului.
-Compania noastra este implicata in fabricarea de havuzuri de orice complexitate: statică, dinamică ușoară, muzică color, etc. Creația havuzurilor pentru parcuri și ogrăzi,centre comerciale, hoteluri și restaurante. Havuzuri mici pentru reședință de vară sunt, de asemenea, în cerere.

Când creăm havuzul, folosim atât metode clasice de proiectare, cât și cele moderne. În timpul proiectării, pregătirii și construcției al havuzului, specialiștii noștri realizează o listă completă a tuturor serviciilor și lucrărilor necesare, ținând cont de condițiile de construcție. Angajații companiei noastre au experiența, cunoștințele și abilitățile necesare pentru aceasta. Dacă aveți nevoie de un havuz, ne puteți contacta.