În prezent, construcția de piscine din Moldova se află într-un moment impresionant, ceea ce indică disponibilitatea, eficiența și viteza acestui tip de construcție. Din ce în ce mai mulți oameni se gândesc la sănătatea lor și aleg în favoarea înotării în piscină pentru a-și menține aptitudinile fizice. Apariția de noi materiale și echipamente pentru piscine complete satisface dorințele oricărui client.

Dacă vă gândiți să construiți o piscină pe bază de turn-key, cel mai bine este să îi încredințați profesioniștilor cu înaltă calificare, deoarece construcția se desfășoară în mai multe etape, cu respectarea anumitor tehnologii. Și specialiștii competenți conduc aceste etape în paralel, ceea ce vă ajută să vă construiți mai rapid piscina.

Compania noastră Plinap oferă o gamă completă de servicii pentru construirea bazinului, ceea ce vă permite să accelerați procesul de construcție. Specialiștii noștri vă vor ajuta să vă proiectați piscina unică, precum și să selectați și să instalați echipamentul necesar. După ce ne aplicați, primiți servicii de garanție și post-garanție.

Lucrând pe piața moldovenească de peste 10 ani, Plinap realizează în mod confidențial și calitativ construcția de bazine de mozaic, Liner(din folie din PVC) și polipropilenă. În proiectele noastre folosim numai materiale și echipamente profesionale.

Vă vom face realitatea visurilor unei piscine frumoase și confortabile! Combinăm designul și decorul de calitate și original, astfel încât vă puteți bucura zi de zi de înotul în piscina visurilor dvs.

Dacă aveți întrebări legate de construcția bazinului și doriți să obțineți mai multe informații, sunați-ne și vă vom consulta și vom sfătui gratuit!